A tegnapi nap folyamán volt alkalmam szemügyre venni Schmidt Pál fejedelmi autóját. Pontosabban inkább úgy fogalmaznék, hogy volt lehetsőségem rá-rápillantanom, ugyanis a sofőr bácsik nem voltak kifejezetten barátságosak.

Sétálok, sétálok, “egyszer csak lecsücsülök”… Nem, nem így folytatódik a poszt. Egyszer csak észreveszem, hogy valami marha nagy bálna orra kilóg a többi parkoló autó közül. A lámpájának LED sorából kiszúrtam, hogy egy Audi A8-ashoz van szerencsém. Először szóhoz sem jutottam, csak gyorsan az égre emeltem tekintetem, ez idő alatt sikerült feldolgoznom a látottakat. Majd nagy bátran közelebb indultam, nagyon csalogattak a gyári, 19 colos, öt ágú felnik, az agyon krómozott első lökös, a full LED lámpái, a sötétített ablakai és a gyönyörű fekete színe. Nem tudom száz szálarékra biztosra mindani, hogy vajon L volt-e vagy sem, azonban annyi biztos, hogy felfigyeltem az igen vaskos hátsó ajtóra. Lelkesedésem alábbhagyott a sofőrök láttán, csak eloldalogtam, távolról figyeltem a kisbuszok és a többi készenláti autó között hőn szeretett nagymacskámat.

Arréb találkoztam szintén egy kormány kocsival, JUR-os rendszámmal. A6 volt. Szegényen látszott az eltelt 5-6 év, nagyon megkopottam parkolt, jóval arrébb, mint a többi Audi.

Sötétedett, de sajnos nem volt alkalmam látni, ahogy felvillannak az A8 LEDjei, a konvoly még messze állt az indulástól, hiszen a rendezvény akkor kezdődött. Pedig nekem elhihetik, Kedves Olvasók, hogy nem mindennapi dolog úgy autózni, hogy egy full LED-es A8 suhan előttünk, mert: lámpái megvilágítják az utat, a kátyúktól a csillagos égig…

Kategóriák: Hírek

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Napi látnivaló

Megjelent: 2011. december 23.

Megőrült az Audi! –...

Megjelent: 2013. december 9.

Fotókon a következő generációs...

Megjelent: 2014. május 28.

Audi Q3 alapár

Megjelent: 2011. június 23.

Audi AS4 ABT

Megjelent: 2011. december 9.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram