Kedves Olvasóink! Ugyan még nem említettük, de már közöljük is az első posztot, melyet egy kedves olvasónk kérésünkre küldött be. A mostani cikkünk egy gyönyörű állapotban lévő ’92-es évjáratú Coupe-ról szól. Jelenlegi boldog tulajdonosa kb. másfél éve jutott hozzá, és azóta már majdnem tökéletessé varázsolta ezt a ritkaságot!

Azt azért az elején megemlíteném, hogy a felújítás sok fejtörést okozott a tulajnak, hisz ehhez a modellhez nagyon nehéz eredeti alkatrészeket találni, de szerencséjére az általunk is preferált ‘Első Magyar Audiklub’ segítette őt a munkában, így minden fontos alkatrészhez hozzá jutott, és nem kellett feladnia azt a célt, hogy visszanyerje Coupeja eredeti állapotát.

A kolléga a felújítást a vezérlésnél kezdte. Kicserélte a fékcsöveket, megjavította az egyébként már nem működő km órát, a váltórúd is újra lett kicserélve, a motortérbe pedig új Bosch lambdaszondák kerültek.

 Az autó eleje teljesen rendbe lett téve, a fenti képen még a felújítás előtti állapotban lálható. A lökhárítón kisebb változtatások lelhetőek fel, de így sem tér el merőben az eredeti állapotától. A lökös – kisebb átalakítása mellett – teljesen újra lett fényezve. Az alsó motorvédő lemez újra lett hajlítva, így most az is a lehető legjobb állapotban van. Az autó ezen kívül még kapott gyári Boleró 17″-os felniket.

A fent látható képen már a kész külsővel láthatjuk a Coupenkat. Ez a fotó a szerkesztőségben oly sikert aratott, hogy az egyik kolléga már ki is tűzte a falra.

Természetesen az utastérben is voltak apróbb javítások, mint például a kapcsolók pótlása, cseréje. A nagyon igényes és precíz munka híve a tulaj, hisz az előző tulajdonosok gányolásait eltüntette a műszerfal mögül, így az jelenleg olyan állapotában van, mintha most gördült volna le a gyártósorról. Ami javítani való van még a belsőn, az a bőrülések újrafestése, melyre hamarosan sor kerül.

Végezetül szeretném megdicsérni a Tulajdonost, mert ilyen szép állapotú Coupeval én még nem találkoztam az utakon. A további munkához sok erőt és jó egészséget kívánunk!

A-BB Csapat

A forrást beküldte az autó jelenlegi tulajdonosa: Poison

Kategóriák: Modern antik, Tesztek

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Audi S7

Megjelent: 2011. június 11.

Jön az új Audi...

Megjelent: 2013. augusztus 22.

A frissített Audi A4

Megjelent: 2011. október 27.

Szerdától drágul a benzin

Megjelent: 2014. május 27.

Elindult az Audi A1...

Megjelent: 2011. november 15.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram