• Automotive Brand Contest a Német Design Tanács szervezésében

  • Best of Best: az Audi tizenháromból hét kategóriát megnyert

  • Az autóipar első márka- és designversenye 

 

Első alkalommal rendezték meg az idén az Automotive Brand Contest versenyét, ahol az Audi kiváló szerepléssel nem csupán az „Év Márkája” („Brand of the Year”) díjat hódította el, hanem az összesen 13 kategóriából hétben elnyerte a Best of Best; kitüntetést is. Az autóipar első nemzetközi márka- és designversenyeként megrendezett Automotive Brand Contest szervezője a Német Design Tanács, díjait hivatalosan a Frankfurti IAA keretében szeptember 13-án rendezendő Designers’ Night alkalmával adták át.

Az Audi nem csupán a ‘Brand of the Year’ elismerést nyerte el, hanem hét meglehetősen eltérő design kategóriában is rászolgált a kitüntetésre” – összegezte a márka teljesítményét Stefan Sielaff, az Audi Design vezetője. „Joggal lehetünk büszkék ezekre az eredményekre, mivel az autó design és a marketing területén egyaránt a márka egészéről festenek képet. Vállalatunk teljes egészében törekszik folyamatosan a meglepő és érzelmeket ébresztő alkotásokra” – folytatta Sielaff. “Best of Best: az autó design területén az Audi e-tron Spyder a “Concept & Studie”, míg az Audi A1 clubsport quattro az Accessoires Tuning kategóriában győzedelmeskedett. A LED Matrix Beam, az Audi vakításmentes LED technikájú távolsági fényszórója a “Components & Technical”, az Audi Carbon Ski a “Lifestyle”, az Audi AreA1, az Audi A1 mobil tesztpályája pedig az “Architektur & Events” kategóriában végzett az élen. Mindezeken túl az Audi Q3 launch mailing a “Print” mezőnyében kapta meg a kitüntetést.

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Gazdag ország, ergya közlekedés

Megjelent: 2012. november 6.

Audi S6 és S7...

Megjelent: 2011. augusztus 31.

Radarkörkép: Olaszország

Megjelent: 2012. július 20.

Lopakodó Nagymacska

Megjelent: 2011. február 26.

Újult erővel, friss benzinnel

Megjelent: 2013. május 29.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram