Mai utam során is sok Audival találkoztam. Nem kifejezetten a legegészségesebb ilyen szmogban mászkálni, de legalább megérte.

 A cikk elején megemlíteném először is azt a rengeteg A6-ot, amelyektől lassacskán már nem lehet moccanni az utcákon. Az egyik legsikeresebb széria volt az Audinál a 2004-től indult A6-os modell, mely körülbelül egy éve frissítésen esett át. Több ismerősöm is jelezte, hogy nagyon meg voltak elégedve a régebbi modellel, így szívesen vásárolták meg a frissítettet is.

 Villamosoztam is egy rövidebb szakaszt. A megállóban állva begurult a piros lámpa elé egy BMW. Megadtam a kellő tiszteletet az autónak, bár meg kell hagyni, az Audit sokkal jobban csípem. Sokan menőzés végett vesznek csak BMW-t. Jobban szemügyre vettem a kocsit, M5 volt, még egy kisebb Hamann felirat is szerepelt rajta. Szerintem csak valami matrica lehetett. Ekkor jutott eszembe az RS6, mely néhány évvel ezelőtt keményen odaalázta az M5-öt, az E63 AMG-t és az XF-R-t is egy átfogó teszten. Örömmel töltött el, hogy egy BMW-ről is rögtön Audi jut eszembe.

 

Arréb fordulva tekintetem páncélmasszív hűtőráccsal ütközött, a jó öreg S8 kománk haladt méltóságteljesen az autók között. Látszik ezen az Audin, hogy simán képes lenne reggelire megenni minden más, a környéken lévő járművet. Kegyetlen erő sugárzott belőle, 500 paci szépen tudja repíteni a sportbálnát.

Kategóriák: Hírek

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Audi S6 felszereltség

Megjelent: 2011. május 29.

Audi Q3 Sport

Megjelent: 2011. november 2.

Melyik mosás karcol a...

Megjelent: 2012. július 17.

Műszaki csodák az Audi...

Megjelent: 2012. március 3.

Taj részegen okozott balesetet

Megjelent: 2012. december 11.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram