A ma reggeli utam során, amikor a szokott időben páncélozott nagymacskának kellett volna elhaladni mellettem, kénytelen voltam szembesülni a ténnyel, hogy a megszokott kormány-A8 helyett egy fapados Superbbel fogok a jövőben találkozni.

Nem lesz többé fejedelmi látványban részem. 150 millió forintos páncél Q7 sem fog elrobogni mellettünk többet, a legfelszereltebb nagy Skoda 8,5 millió forint. Viszontlátni az Eu-s elnökség idejére bérelt flottát pedig még legmerészebb álmainkban sem gondolhatjuk. Azok aztán tényleg szép Audik voltak!

Tovább haladva igen sok új A6-ossal találkoztam. Veszik bele a megszokott három literes dízelt. Ilyen üzemanyagárak mellett a benzines jobban megérné. De hát akinek nagy nyomaték kell, szeretne belelapulni a bőrülésbe, annak TDI jelzés lesz a kocsiján.

Jót gyönyörködtem egy új Q7 vakító fékLEDjében, miközben a pirosban álldogált. Erről a hatalmas, szinte kisbusz méretű robosztus Audi modellről rögtön a V12-es változat jut eszmbe, mely 1000 Nm-ével képes kényeztetni az arra vágyó vásárlót.

Kategóriák: Hírek

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Jön az “erősebb” TT-RS...

Megjelent: 2011. március 13.

Állami autók

Megjelent: 2011. május 20.

Miből áll a benzinár

Megjelent: 2013. április 11.

Audi S modellek jönnek...

Megjelent: 2011. június 20.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram