Sajnos jelenleg nincsen új Audis hírünk, ezért csak napi látnivalókkal szolgálhatunk.

Napi sétám során egy budapesti bevásárlóközpont parkolójába tévedtem kollégámmal. Nem tudtuk megállni, hogy a rengeteg Audi közül ne kapjunk le párat – fotósok hiányában most csak telefonnal sikerült készíteni képeket.

Volt ideges, nyugodt, és mélázó tulaj is a volán mögött, azonban minden esetben a kocsi gyönyörűségét szeretnénk kihangsúlyozni. A sorozat egy A5 Sportback-kel kezdődött. A frissített modell sokkal inkáb hasonlít az A7 Sportbackre, mint elődje.

nderline:0,h_title_underline:1,h_url_underline:1,nourl:,fsi:11,font:verdana” >

A hátsó lámpák elhelyezkedése és a csomagtartó ívének lejtése a bátyót idézi. A két ingolstadti autót azonban nehéz összekeverni, ezek az apró részletek a márka fanjainak lehetnek hasznosak.

A4-ből rengeteg parkolt, az A8 már megszokott látvány a full LED-es fényszórókkal. sikerült még egy régi 80-as Audit is lekapni, igen ritkaságok ezek Budapest ezen részén.

A II. kerületben, ahol elég sok luxusautót sétáltatnak meg, tegnap délután egy bevásárlóközpont parkolójában volt szerencsém látni egy parkoló új Audi A6 S-line-t. Hófehér színe kítűnt a többi közül, tekintélyt parancsoló látványa megragadta tekintetemet.

A “kisbálna” valószinűleg egy 3.0 TDI motorral felvértezett modell volt, hiszen belülről sem volt gyenge a kicsike. Érdemes tehát nyitott szemmel járni, hiszen egyre több és újabb “szemünk fényével” találkozhatunk az utakon. Kár, hogy sem elölről, sem pedig hátulról nem kapott LED-es irányjelzőt az új A6-os széria, pedig elképzeltem, hogyan szeletelne a sötét éjszakában az index fénye…

Kategóriák: Hírek

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Audi Coupe Quattro 2.8...

Megjelent: 2011. november 9.

Audi S8

Megjelent: 2011. február 27.

Készül a leggyorsabb Audi...

Megjelent: 2011. július 16.

999 darab Audi apróság

Megjelent: 2011. november 5.

Elektromos turbőfeltöltőt tesztel az...

Megjelent: 2014. május 29.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram