Ismét  lebukott az A3, melynek formáját már egy hónapja is lelepleztünk ebben a cikkünkben: Lebukott az új A3. A jelenlegi képen, már az eredeti változat látható, a lebuktató pedig egy cseh autós blog. Az A3 nem lesz észbontóan új formavilágú, hisz az eleje az A4 arculatát, míg a karosszéria többi része az A1 vonásait tükrözi. Olyan az autó, mint egy felfújt A1.

A hivatalos bemutatóig már alig van egy hónapunk, de az autó gyártók még mindig titkolóznak az újdonságaikkal kapcsolatosan. Az Audi is sok újítással készül a 82. genfi kiállításra, többek közt a tegnap bemutatott RS4 Avanttal. Most egy cseh fórum szerzett meg egy képet az autóról, ahol már mindenféle álca nélkül látható a modell.

A várakozásokat nem múlja felül az új kompakt négykarikás, sőt megmondjuk őszintén, hogy egy kicsit csalódottak vagyunk az autóval kapcsolatban, ugyanis semmi egyedit nem alkotott vele az Audi. A forma olyan, mintha az A1-et fújták volna fel, míg a front egyértelműen az A4-esre hajaz. Persze a cég egyen arculata miatt ezen nem kéne meglepődnünk, abban az esetben, ha a gyártó nem jelentette volna be annó, hogy változtatnának az autók közti eltérések mértékén. Az autó hátuljáról egyenlőre még nincsenek képek, de a korábbi elképzelések és kémfotók alapján nem kell nagy változásra számítani. A LED-es hátsó fényszórón kívül nem lesz sok újdonság. A belső már nem titok, nagyobb Audikhoz képest vidámabb és barátságosabb az utastér, de ugyanazzal a német precizitással készül, mint a többi négykarikás modell. A kör alakú légbeömlők kifejezetten jól mutatnak az A3-asban, a háromküllős kormány is pofás lett. A középkonzol kialakítása a második generációs TT-ket juttatja az eszünkbe. Az autó ülései már ránézésre is kényelmesek és a huzatok vidám színösszeállításban pompáznak. A váltókar mögé költözött a navigációt és a fedélzeti számítógépet kezelő forgótárcsa és a négy kiegészítő gombja. Az MMI a műszerfal tetejéből jön elő.

A hivatalos fotókra nem kell sokat várni, ugyanis pár napon belül bejelentheti az Audi az autó érkezését.

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Napi látnivalók

Megjelent: 2011. december 2.

Járművédelmi technikák

Megjelent: 2013. január 27.

Razzia az ünnepek alatt

Megjelent: 2013. március 26.

Napi látnivaló

Megjelent: 2011. augusztus 1.

Áremelés a kutakon

Megjelent: 2013. december 9.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram