A Ducatit már hivatalosan is megvásárolta az Audi AG, de erről egy korábbi cikkünkben már írtunk. Ezért a német cég vezérigazgatója Rupert Stadler asztalhoz ült a Ducati vezetőségével, illetve közel ezerfőnyi dolgozójával, hogy bemutassa, mik a vállalat tervei a bolognai székhelyű motorkerékpár gyárral.

Rupert Stadler beszédet is tartott a nemrég megvásárolt Ducatinál, Olaszországban. Ez az első ilyen alkalom azóta, hogy a prémium motorokat gyártó cég beolvadt a már túl méretes concernbe.

Stadler és kollégája Thomas Sigi, az Audi emberi erőforrás osztályának vezetője, tárgyalást tartott a Ducati teljes vezérkarával. A megbeszélésen részt vett az olasz motorkerékpár gyártó igazgatója, Gabriele Del Torchio is. Ezek után a Ducati csaknem ezer alkalmazottjával találkozott, hogy megvitassák a motorkerékpár gyárral kapcsolatos jövőbeli terveket. Ez a megbeszélés közvetlen azután történt, hogy az Európai Unió jóváhagyta a Ducati Audi általi felvásárlását. A tranzakció várhatóan az elkövetkező héten fejeződik be. Így a Ducati hivatalosan is részévé válik az Audi-nak és ezzel együtt a Volkswagen csoportnak, mely többek közt olyan márkákat foglal magába, mint a Lamborghini vagy a Porsche.

A két vállat jövőbeli sikeres együttműködéséről szóló megbeszélésen Stadler a mondandóját azzal a kijelentéssel zárta le, hogy a „Ducati marad Ducati”. Ezzel megnyugtatta az alkalmazottakat és mindenkit, aki az olasz márka elkötelezett híve.

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Másodszor bukott le a...

Megjelent: 2012. szeptember 19.

A 3.0 dízeleket 300...

Megjelent: 2011. május 18.

Napi látnivaló

Megjelent: 2011. október 14.

A régió legdrágább gázolaját...

Megjelent: 2011. november 1.

Audi Q3 RS

Megjelent: 2011. július 6.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram