Kedves Olvasóink! Szokatlan és helytelen is egy cikket így kezdeni, de talán a kezdésből kiderült, hogy a mostani nem egy szokásos cikk.

Hosszú-hosszú ideje már, -egy számomra kedves Edda dal egyik sora is így kezdődik- hogy oldalunkon változás nem történt. Ez az Ön szemszögéből nézve így is volt. Nem jelentek meg cikkek, a Facebook oldalunk is pangott. Ennek több oka is van. Az egyik az oldal informatikai hátterének újragondolása volt, ezt nem szeretném kifejteni, hiszen nincs is értelme. Azonban arról többet mondok, hogy a szerkesztőségben mi változott.

Talán emlékeznek még, amikor április környékén Deli Árpád, szerkesztőségünk egyik legfontosabb alakja kilépett a blog életéből. Ennek oka családi hátterű volt, azonban én is hozzájárultam nagymértékben. Említést érdemel, hiszen ezért az oldalért rengeteget tett. Sok cikket írt, sőt még topik is fűződött hozzá. Miután Árpi elhagyott minket, az oldal ment tovább, de voltak jelentős hiányosságaink. Ezt orvosolandó kellett átgondolnunk újra az oldalunkat, s annak szerkezetét.

Mire jutottunk: A szerkesztőségbe bekerült egy hírszerkesztő, aki az MTI-s híreket pásztázza, abból dolgozva jelentet meg cikkeket. Ez segítség, mert így több időm lesz főszerkesztőként valódi cikkeket írni. A szerkesztőség ezen kívül új eszközöket is szerzett, hogy bárhol, bármikor jelentkezni tudjunk. Még egy ember került hozzánk, aki a Facebook oldal karbantartásáért, megtöltéséért lesz felelős, szerintem ezt nem kell magyarázni. 🙂 Az új munkatársak hamarosan jelentkezni fognak, s Önök is látják majd, hogy milyen profin végzik munkájukat. A bevett emberek már nem a régi elgondolásunk szerinti instrukciókkal lettek felvértezve, hanem az újakkal. Nézzük, hogy mik ezek: Úgy gondolom, hogy autós oldalból már sok van, épp ezért kellett változtatnunk. Jelenleg csak híreket, teszteket talál oldalunkon, ezen szeretnénk változtatni. Az új irány az, hogy a hírek mellett az Audis körökben mozgó Hölgyek és Urak vasairól is megtudjunk valamit. Reméljük, hogy találunk olyan embereket, akik szívesen megmutatják gépüket. Természetesen nem hála nélkül. Terveink közt szerepel, hogy a megnézett autók tulajdonosainak üzemanyagot adunk ajándékba, azonban ez egyelőre az anyagi nehézségek miatt nem megoldható. (a későbbiekben reméljük, hogy sor kerül rá) Amennyiben sikerül végre felállnunk és megtáltosodnunk, programok szervezésével is jelentkezünk majd, de ezekről egyelőre nem adhatok számot.

Az oldal tehát nem szűnt meg, de az újraindulásra még várni kell! Még pár nap türelmet kérünk Olvasóinktól, de június 1-én jövünk! Újult erővel, új témákkal!

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a tájékoztató jellegű írást! Kérünk minden régi olvasónkat, hogy szurkoljanak nekünk, hogy sikerüljön megállni a helyünket!

(Sokat segítesz, ha megosztod, másokhoz is jusson el a hír! :))

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Magyar autóból ABT tuning

Megjelent: 2014. május 27.

Elkészült az első Q3-as

Megjelent: 2011. június 7.

A várva-várt csoda!

Megjelent: 2012. április 23.

Növekedő eladások augusztusban

Megjelent: 2011. szeptember 11.

Audi A1 Sportback

Megjelent: 2011. november 18.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram