A nyár közepén egy országos méretű találkozóval kedveskednek Nektek az Audis klubok vezetői, tagjai. A találkozó Alsónémediben lesz július 26-27-ig, ahová a szervezők szeretettel várják az Audi tulajdonosokat és az érdeklődőket egyaránt. A találkozón lesz lehetőség sátrazni, lesz büfé, és ilyen-olyan programok (többek közt szépségverseny) is. Az I. Országos Audi találkozóra évek óta mindenki vár, de most végre eljött! Nézzük meg, hogy mi kellett ahhoz, hogy ez a rendezvényötlet eljusson idáig!

hird_audAz egész rendezvény gondolata Szilágyi Balagetól és Palánszky Tamástól származik. Ők ketten voltak azok, akik a rendezvény gondolatát nem elhessegették, – mondván, hogy sok idő megszervezni, nem biztos, hogy jól fogadják – hanem belevágtak a megvalósításba. Illetve Tamás volt az, aki ezt az egész szervezést elkezdte. Első lépésként egy Facebook csoportot csinált Wilheim András segítségével, ahol összegyűjtötte a létező magyar klubok egy-egy képviselőjét. Így aztán lett képviselője a West Audi Group-nak, az Audi Cabrio Club Hungary-nak, a B5 Club-nak, az Első Magyar Audiklub Egyesületének, Baranyai Audi Barátoknak, az Audi Barátok Társaságának, a TT Clubnak és nekünk is. Igaz, az AudiBlog.hu nem klub, de a németprémiummal foglalkozunk, és úgy néz ki, hogy ez elég volt ahhoz, hogy Tamás minket is megkeressen. Mikor Tamás írt nekünk, hogy van egy csoport, ahova szeretné, ha egy képviselőnk bekerülne, még nem is sejtettük, hogy mit forgat fejében.

Tamás, miután létrehozta a csoportot, és minden e szempontból fontos embert összehozott, előállt ötletükkel, a találkozó gondolatával. A támogatás mindenki részéről egyértelmű volt. Ez után egy kerekasztal beszélgetést hirdetett, ahol a tagok személyes ismerkedés után elkezdhették a tényleges szervezést. Ezen a beszélgetésen nem mindenki tudott részt venni, többek közt magam sem, de annak ellenére, hogy személyesen nem ismerjük egymást (legalábbis én: nagyjából senkit nem ismerek), tökéletesen együtt tudtunk, tudunk működni a szervezés alatt.

A helyszín és az időpont megtalálása volt az első feladat, majd ez után következtek a támogatói kérdések, anyagi problémák és ezek megoldása. A helyszín és az időpont már adott, a találkozó az Alsónémediben elhelyezkedő Öreg tónál kapott helyet július 26-27-ig. Támogatást egyelőre úgy néz ki, hogy az Óbudai Autójavító Kft. részéről kapunk, de további támogatókat is keresünk még. Az anyagi kérdéseket tekintve: annyit fontos megemlítenem, hogy ez az egész rendezvény nonprofit szervezéssel jön létre.

Röviden így jött létre az I. Országos Audi találkozó. Reméljük Te is ott leszel! Még egyszer: Alsónémedi, július 26-27.

Információk az eseményről: http://audinapok.audiblog.hu

Kategóriák: Magazin

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Tűz volt a győri...

Megjelent: 2011. október 31.

A 3.0 dízeleket 300...

Megjelent: 2011. május 18.

Jó minőség, nem kérdés!

Megjelent: 2011. április 27.

Napi látnivalók

Megjelent: 2011. november 22.

Épül a gyár

Megjelent: 2011. március 5.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram