Nemrég megjelent a 2014-es Vehicle Dependability Study (jármű-megbízhatósági felmérés). A J. D. Power tanulmánya azt vizsgálta, mennyire számíthat az adott márkájú autóra egyesült államokbeli tulajdonosa. A felmérésnek ebben az értelemben megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi vonatkozása is van. Az adatok idén hároméves, 2011-es modellévű autókra vonatkoznak, a kérdőívekre tavaly év végén válaszoltak az érintettek.

Ezen a felmérésen szerepelt le csúnyán az Audi, a maga 19. helyével. A német prémiumot nem csak japán vetélytársai, hanem német konkurensei is alázták. A Mercedes második helyen, míg a BMW a 11. helyen végzett az amerikai megbízhatósági listán.

Szomorú tény az is nekünk, márkabarátoknak, hogy az Audi nem csak rosszul, hanem átlagon alul végzett a J. D. Power tanulmányának listáján. Elképesztőnek tartjuk, hogy egy precíz, német vállalat 10-20 millió forintból nem tudja teljesíteni megbízhatóságát tekintve azt a szintet, melyet  például a GM 5-10 millió magyar valuta ellenében hoz.

A tények ismeretében kötelességünk felhívni Olvasóink figyelmét arra, hogy gondolkozzanak el az Audi 2011-es modelljeinek ár-érték arányán.

listofvehicles

Egyébként érdekes, hogy az Audi 2010-ben még igen jól szerepelt egy hasonló megbízhatósági listán, igaz azt a német érdekeltségű ADAC állította össze. Ezt a sikert akkor meg is írtuk, még dicsértük is a német mérnököket. A mostani eredmény azonban elszomorító, sőt felháborodásra is okot ad.

Kategóriák: Magazin

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Mi lesz a sorsa...

Megjelent: 2011. szeptember 7.

Negyedével növelte eladásait az...

Megjelent: 2011. november 8.

Budapestre jön a DTM

Megjelent: 2014. május 26.

Audi A6 Hybrid

Megjelent: 2011. július 23.

Tűz volt a győri...

Megjelent: 2011. október 31.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram