Már képeket is láttunk a frissített S7-ről, és úgy döntöttünk, hogy kicsit segítünk nektek az összehasonlításban! Reméljük, hogy tetszik az interaktív cikkünk! 🙂

Ezen a csúszkán az orrészt hasonlítottuk össze. Jól látszik, hogy a lámpák keskenyebbek lettek, s a formák is szögletesebbek. Nem szoktunk véleményt nyilvánítani, de most nem állhatom ki, hogy ne tegyem. A régi sokkal szeb volt, szerintem.

Oldalról készült fotókat sajnos az S7-ről nem találtunk, de az A7-ről igen. Ez is hasonlóan jól szemlélteti a változást. Az A7/S7 e téren nem sokat változott. Csak a köszöb nyúlik ki jobban a hátsó kerékjáratnál, illetve hátul a kerékív jobban domborodik.


A frissített S7-ről olyan képet sem találtunk, ami az autó hátulját szemlélteti, ezért ide két külön képet szúrunk be. Hátul egyébként számos változás történt. Változtak a lámpák, a diffúzor, illetve a kipufogóvégek. A régi kör alakút a szögletes váltotta, s ez baromi sokat dob a kinézeten. A lámpák nekem annyira nem jönnek be, de egészen biztos, hogy így is lesznek olyanok, akiknek jobban tetszik majd, mint a régebbi.

A régi...

A régi…

A frissített...

A frissített…

Az új S7 összeségében nem lett csúnya, sőt. Ezzel a kék színnel sokat dob magán az autó. A két autót szemlélve, vannak részek, melyek nekem a régiből jobban tetszenek, mint az újból, de így van ez fordítva is. Az új diffúzor egyértelműen szebb, mint a régi, de a lámpák szerintem nem. Hozzá kell tenni, hogy az S7-et a kupés forma és a jó teljesítmény fogja eladni, nem pedig a lámpák alakja.

Neked hogy tetszik az új S7? Melyik a jobb, a régi, vagy az új? Mondd el a véleményed! 🙂

Kategóriák: Magazin

Lépj be a Facebook-ra, hogy hozzá szólhass.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Audi RS 5 DTM

Megjelent: 2013. július 16.

Audi S7

Megjelent: 2011. június 11.

Langversion

Megjelent: 2011. március 3.

Taj részegen okozott balesetet

Megjelent: 2012. december 11.

Audi Q5 – Senner...

Megjelent: 2011. augusztus 16.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram