Az AudiBlog.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja látogatóinak bizalmas információit; a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel; azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Ezen kimutatások végeredménye csak olyan formában tehető közzé, illetve hozható harmadik személyek tudomására, amely egyedi azonosításra nem alkalmas.

Az A-BB Médiacsoport mint az AudiBlog.hu kiadója kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Az AudiBlog.hu más oldalakra való hivatkozásokat is tartalmaz. Ezen oldalak az üzemeltetőnek nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, így ezek adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Az AudiBlog.hu szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül.

Kiemelt Videó

NFseC – az új...

Megjelent: 2018. január 2.

Csökkent az üzemanyagok ára

Megjelent: 2017. április 28.

Audi RS3 LMS USA...

Megjelent: 2017. április 27.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Megjelent: 2014. szeptember 15.

“A legszínvonalasabbbb hazai Audis...

Megjelent: 2014. július 30.

Tovább csökken a gázolaj...

Megjelent: 2014. június 4.

Radarkörkép: Horvátország

Megjelent: 2012. július 19.

Audi S8

Megjelent: 2011. február 27.

Újabb rekordév az Audinál

Megjelent: 2012. március 1.

Ellopta a nyitott Audit...

Megjelent: 2012. február 29.

Jelenlegi üzemanyagárak:

Benzin:
359
Dízel:
356

Audi találkozók elsőkézből

Oldalunk jóvoltából bármikor értesülhetsz az országban megrendezésre kerülő találkozókról. Sőt, Te magad, szervezőként is kérheted, hogy feltüntessük a találkozód.

Kövess minket a Facebook-on!

Képek az Instagramról:


Instagram